Αυτοκίνητο

Αυτοκίνητα

Σκάφος / Γιοτ

Σκάφη / Γιοτ

Έπιπλα Σπιτιού

Έπιπλα Σπιτιού

Επαγγελματικοί Χώροι

Επαγγελματικοί Χώροι

Αεροπλάνα

Αεροπλάνα


 

Κάντε το παλιό σας σκάφος, το τροχόσπιτο ή το RV σας να μοιάζει και πάλι καινούργιο! Η Color Glo μπορεί να επαναφέρει, να επισκευάσει, να καθαρίσει καθώς και να ανανεώσει ή να αλλάξει συχνά το χρώμα του δέρματος, του βινυλίου, του υφάσματος, του βελούδου, του Woodgrain, του υφάσματος, του σκληρού πλαστικού και της μοκέτας που χρησιμοποιούνται σε μοτοσυκλέτες, ATV, σκάφη, σκι και πολλά άλλα!

Ο χρόνος και η χρήση έχουν φθείρει το κάποτε πανέμορφο σκάφος σας. Ίσως σκέφτεστε να αγοράσετε ολοκαίνουργια βινύλια, πλαστικά ή και δέρματα για τα καθίσματα ή ακόμα και να αντικαταστήσετε το σκάφος σας.
Σταματήστε! Υπάρχει τρόπος!

Η Color Glo μπορεί να αποκαταστήσει όλο το εσωτερικό του σκάφους ή των οχημάτων αναψυχής. Είτε πρόκειται για δέρμα, βινύλιο, μοκέτα ή ακόμα και σκληρό πλαστικό, μπορούμε να φτιάξουμε το εσωτερικό του σκάφους σας.

Ποιος ξέρει… μπορεί να βρείτε ότι τα προϊόντα μας θα κάνουν το σκάφος σας να σας φανεί ακόμα καλύτερο κι από όταν ήταν νέο!

Τα υλικά μας είναι μη εύφλεκτα, άοσμα, με βάση το νερό και στεγνώνουν γρήγορα μέσα σε λίγα λεπτά, καθιστώντας τους χώρους έτοιμους προς χρήση σχεδόν αμέσως μετά τις εργασίες μας.