Ποιοι είμαστε

Η Color Glo International ιδρύθηκε στη Μινεάπολις της Μινεσότα, το 1975 και μέχρι σήμερα, η ιδιοκτησία και ευθύνη για τη λειτουργία της παραμένει στην ίδια οικογένεια. Έχουμε αναπτυχθεί σε μια εταιρεία με υποκαταστήματα που παρέχουν υπηρεσίες αποκατάστασης δέρματος, βινυλίου και πλαστικού, αλλά και υπηρεσίες αφαίρεσης λεκέδων από υφάσματα για εμπόρους ή ιδιώτες.

Επιλέγοντας τις υπηρεσίες της Color Glo International σημαίνει ότι έχετε εμπιστευτεί την εταιρεία με τις πιο συσσωρευμένες γνώσεις, τη μεγαλύτερη εμπειρία και τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας που διατίθενται. Οι πρωτεύουσες υπηρεσίες επισκευών σε αυτοκίνητα καλύπτουν ζημίες δέρματος, όπως ξεθώριασμα του χρώματος, επιφανειακές τριβές, γδαρσίματα, κοψίματα, τρυπήματα, καψίματα, ζημιές από κατοικίδια και αφαίρεση των περισσότερων ειδών λεκέδων.


Από το 1975 σε 50 χώρες.
Από το 2010 και στην Ελλάδα!

Τι κάνουμε

Για σχεδόν 40 χρόνια η Color Glo International συνεργάζεται με αντιπροσωπείες καινούριων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων αλλά και με ιδιώτες ιδιοκτήτες, προσφέροντας εναλλακτικές λύσεις χαμηλού κόστους για την επιδιόρθωση των εσωτερικών στοιχείων που έχουν υποστεί ζημία σε ατύχημα ή λόγω βανδαλισμού. Η εταιρεία χρησιμοποιεί αποκλειστικά, τα δικά της προϊόντα, τα οποία έχουν αποδεχτεί οι κατασκευαστές δέρματος, βινυλίου, πλαστικών και υφάσματων σε όλον τον κόσμο. Επί του παρόντος η Color Glo παρέχει επιτυχώς σέρβις σε αυτοκίνητα όλων των κατασκευαστών παγκοσμίως.


Πιστοποιητικά

FRANCHISE

Ενδιαφέρεστε να γίνετε συνεργάτης μας;

Η Color Glo International είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην αποκατάσταση και επισκευή δέρματος, βινυλίου, βελούδου, υφάσματος και πλαστικών, που συνήθως συναντώνται σε αυτοκίνητα, αεροσκάφη, θαλάσσια σκάφη κι έπιπλα.

Τα προϊόντα Color Glo δοκιμάζονται και επιβεβαιώνονται καθημερινά προσφέροντας άριστα αποτελέσματα κάθε φορά σε οποιαδήποτε εργασία.

Η εταιρεία Color Glo ιδρύθηκε επίσημα το 1975 και ξεκίνησε το franchising το 1982. Αρχικά το franchising ξεκίνησε στις Ηνωμένες Πολιτείες και έκτοτε επεκτάθηκε στον Καναδά και σε περισσότερες από 52 χώρες παγκοσμίως. Εστιαζόμαστε στην αποκατάσταση κι επισκευή κοινών ελαττωμάτων όπως φθαρμένα και ξεθωριασμένα εσωτερικά εξαρτήματα και πιο συγκεκριμένα: δερμάτινα καθίσματα και ταπετσαρίες, ταμπλό, σπασμένα και καμένα από τον ήλιο πλαστικά.


Πακέτο Franchise

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα 3 μηνών στις εγκαταστάσεις του κεντρικού καταστήματος.

Ολοκληρωμένο σύστημα υποστήριξης σε όλες τις φάσεις ανάπτυξης και λειτουργίας του νέου καταστήματος κι ειδικά στο τεχνικό κομμάτι.

Εγχειρίδιο χρήσης εργαλείων, υλικών και α’ υλών.<br /> Παρέχεται πακέτο α’ υλών (beginner’s kit) για γνωριμία με αυτά και το ξεκίνημα των εργασιών.

Αποκλειστικότητα περιοχής.

Διαφημιστική υποστήριξη από το κεντρικό κατάστημα για ενίσχυση των πωλήσεων.


 

Ενδιαφέρεστε για περισσότερες πληροφορίες;