Αυτοκίνητο

Αυτοκίνητα

Σκάφος / Γιοτ

Σκάφη / Γιοτ

Έπιπλα Σπιτιού

Έπιπλα Σπιτιού

Επαγγελματικοί Χώροι

Επαγγελματικοί Χώροι

Αεροπλάνα

Αεροπλάνα


 

Η Color Glo, μαζί με την Aero Interior Maintenance, προσφέρει υπηρεσίες που απευθύνονται σε επιφάνειες από δέρμα, βινύλιο και πλαστικό που χρησιμοποιούνται στο εσωτερικό των αεροσκαφών. Οι επιφάνειες αυτές περιλαμβάνουν καθίσματα αεροσκαφών, πλευρικά πλαίσια και επικαλύψεις, βάσεις καθισμάτων, επικαλύψεις παραθύρων, τραπεζάκια και τρόλεϊ. Η βιομηχανία αεροσκαφών χρησιμοποιεί πολλούς διαφορετικούς τύπους πλαστικών, βινυλίου και δερμάτων για να επιτύχει επιφάνειες πρακτικές και με αντοχή, αλλά να είναι και κομψές.

Τα υλικά μας είναι μη εύφλεκτα, άοσμα, με βάση το νερό και στεγνώνουν γρήγορα μέσα σε λίγα λεπτά, καθιστώντας τους χώρους έτοιμους προς χρήση σχεδόν αμέσως μετά τις εργασίες μας.

Καθαρισμός και προετοιμασία
Περιλαμβάνει τον βασικό καθαρισμό των λεκέδων (τροφίμων, ποτών), των μελανιών (από εφημερίδες, στυλό), την απομάκρυνση γρατζουνιών της καθημερινής χρήσης, και τέλος την εφαρμογή ενός στρώματος προστατευτικού υλικού για δέρμα.

Επισκευή φθαρμένων περιοχών
Σε περιοχές υψηλής φθοράς, όπως τα μπράτσα των καθισμάτων και τα προσκέφαλα, αλλοιώνεται το χρώμα, ακόμα και η τελευταία επίστρωση πριν το δέρμα, εκθέτοντάς το έτσι σε πρόωρη φθορά και αφήνοντάς το χωρίς προστασία. Ο καθαρισμός, η επιδιόρθωση και η επανόρθωση με πολλαπλές στρώσεις φινιρίσματος θα φέρουν αυτές τις περιοχές του δέρματος σε μια κατάσταση σαν καινούργιο.

Επισκευή & βαφή φθαρμένων περιοχών
Πολλές φορές τα ξεθωριασμένα χρώματα, οι χαλασμένες επιφάνειες από βρωμιές, γρατζουνιές και ρωγμές μπορούν να επισκευαστούν και να έρθουν στην αρχική τους κατάσταση. Αυτό περιλαμβάνει το δέρμα, το βινύλιο και τα σκληρά πλαστικά.

Έλεγχος ποιότητας


Η εταιρεία μας έχει το πιστοποιημένο σύστημα ISO και FAA. Αυτό εξασφαλίζει ότι τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας, εντοπίζονται από την πηγή προέλευσης έως και το τελικό σημείο εφαρμογής. Η εταιρεία μας μετά την ολοκλήρωση των εργασιών, χορηγεί τα απαραίτητα έγγραφα στον ιδιοκτήτη του αεροσκάφους, που πιστοποιούν ότι οι συντελεστές καύσης είναι ακόμη σε ισχύ.