Αυτοκίνητο

Αυτοκίνητα

Σκάφος / Γιοτ

Σκάφη / Γιοτ

Έπιπλα Σπιτιού

Έπιπλα Σπιτιού

Επαγγελματικοί Χώροι

Επαγγελματικοί Χώροι

Αεροπλάνα

Αεροπλάνα


Η Color Glo μπορεί να επισκευάσει, να επαναφέρει και να αναζωογονήσει όλα τα έπιπλα του επαγγελματικού σας χώρου. Κρατήστε όλες τις καρέκλες γραφείου και δερμάτινων επίπλων για περισσότερο χρόνο και επαναφέρετε τα σαν να είναι καινούργια. Μπορούμε να τα επιδιορθώσουμε ακόμα και στο χώρο σας, περιορίζοντας έτσι την ταλαιπωρία για εσάς. Με αυτό τον τρόπο η ιδιοκτησία σας είναι περισσότερο ασφαλής, αφού δεν φεύγει από το χώρο σας κι οι καθυστερήσεις μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών μας, είναι μικρότερες.

Αποτελεσματικότητα κόστους
Με την επισκευή κι επιδιόρθωση αντικειμένων που θέλετε να πουλήσετε, αυξάνετε την αξία μεταπώλησης, αυξάνοντας έτσι και το περιθώριο κέρδους. Η αποκατάσταση μετριάζει επίσης την πολύ δαπανηρή επιλογή αντικατάστασης και επεκτείνει τη διάρκεια ζωής των εταιρικών σας επίπλων και γραφείων. Θα πραγματοποιήσετε μια τεράστια εξοικονόμηση κόστους.

Ιατρικός εξοπλισμός
Ανακατασκευή κι αποκατάσταση βινυλίου ή/και δέρματος ιατρικών καθισμάτων, κρεβατιών και λοιπού εξοπλισμού.
Φέρτε νέα ζωή στον παλιό σας εξοπλισμό και εξαλείψτε το δαπανηρό
κόστος αντικατάστασης σημαντικών επίπλων και εξοπλισμού στον
χώρο εργασίας σας.

 Τα προϊόντα μας είναι με βάση το νερό, είναι μη εύφλεκτα, άοσμα και στεγνώνουν μέσα με λίγα λεπτά, με αποτέλεσμα οι χώροι και τα έπιπλα να μπορούν να χρησιμοποιηθούν την ίδια μέρα.